Me

Fiabella’s nimen takaa löytyy ikuisesti koirahullu ihminen Cristiina ja siinä sivussa osallisena myös perhe: mies ja 2 lasta (vm.2009 ja vm.2011). Ja sopivankokoinen lauma pieniä koiralapsia.

Asumme siis omakotitalossa Orimattilassa. Mukava, pieni ja valkoinen tiilitalo metsän kulmassa, lähellä hyviä lenkkimaastoja. Meillä koirat elävät perheenjäseninä, mukana normaalissa arjessamme. Meillä ei ole erikseen mitään kennel tiloja koirille.

Ensimmäisen koirani sain vuonna 2004. Vuonna 2006 kävin kasvattajakurssin hyväksytysti ja ensimmäinen harjakoirapentueeni syntyi 2007. Sittemmin olen siirtynyt harjakoirista perulaisiin. Paloni perulaisiin syntyi jo pari vuotta ennenkuin sain oman perulaiseni sijoitukseen Kaisalta vuonna 2014. Siitä lähtien se onkin ollut täyttä menoa.

Perulaisten kasvatustyössä olen vielä hyvinkin alussa, mutta pohjattoman tiedonjanoinen, sekä halukas oppimaan mahdollisimman laajasti.

Tavoitteenani on kasvattaa terveitä yksilöitä, joista on pitkäksi aikaa iloa perheenjäsenenä ja mahdollisuuksien mukaan erilaisissa harrastuksissa. Tavoittelen avointa luonnetta ja rodunomaista rakennetta. En etsi jalostus valinnoissani muotovalioita, mutta jalostettavien koirien tulee olla rodunomaisia ja terveitä.

Olen jäsenenä Salpausselän koirankasvattajat ry, Suomen karvattomat rodut ry ja Suomen kennelliitto ry.